• 3520 3439 - 041

عیب یابی و رفع عیب سستم برق خورشیدی

عیب یابی و رفع عیب سستم برق خورشیدیReviewed by سینا خدایی on Oct 14Rating:

عیب یابی برق خورشیدی

عیب یابی سیستم برق خورشیدی این مفهوم را می زساند که:

بار درست کار نمیکند یا قطع است

اینورتر درست کار نمیکند یا کلا کار نمیکند

برق خورشیدیآرایه ولتاژ لازم را ندارد و یا کلا ولتاژ و یا جریان ندارد.

از آنجایی که صاحب خانه عموما صلاحیت انجام تعمیرات را دارا نیست ، باید یک برقکار حرفه ای سیستم را چک و مشکلات را بر طرف نماید.

مشکل بار load در سیستم برق خورشیدی

اولین اقدام چک کردن کلید هاست. آیا خاموشند؟ اگر اینطور است روشنشان کنید. ضمنا مطمئن شوید که برق به سیستم متصل است، با یک ولت سنج از وجود ولتاژ مناسب در محل اتصال بار اطمینان حاصل کنید. سپس فیوزها و (مدار شکن) ها را چک کنید. آیا سوخته اند و یا مشکلی دارند؟ اگر اینگونه است محل عیب را مشخص نموده و آنها را درست کنید و یا در صورت لزوم تعویض نمایید. اگر آنها مشکلی ندارند بار موتوری وجود دارد ممکن است مدار شکن حرارتی داخلی معیوب باشد. و یا اتصال مدار باز در موتو اتفاق افتاده باشد. در این صورت بار دیگری را به سیستم متصل نمایید و عملکرد آنرا ارزیابی کنید.

یو پی اس تبریز

به دنبال سیم های پاره شده و هر اتصال آزاد دیگری بگردید. تمامی محل های اتصال را که کثیف شده اند پاکیزه نمایید و سیمهای خراب را تعویض کنید.در حالی که برق قطع است تمام مشکلات مربوط به زمین سیستم را اصلاح کنید.فیوز ها را تعویض کنید و کلید ها را دوباره روشن کنید. اگر باز هم فیوز ها سوختند و یا کار نکردند مشکلی کوتاه مدت وجود دارد که می بایستی شناسایی و تعمیر شود. اگر بار به درستی کار نکرد ولتاژ سیستم را در محل اتصال چک کنید. ولتاژ کم ممکن است به این معنا باشد که سیمی که مدار را تغذیه می کند بسیار نازک و بلند است و باید برای جلوگیری از تلفات ولتاژ اصلاخ شود. همچنین ممکن است بار بسیار بیشتر از ظرفیت سیمهای مدار باشد. در این صورت مقدار بار در مدار را کم کنید و یا از سیمی با قطر بالاتر و مناسب جریان بار بهره جوئید.

سیستم برق خورشیدی

مشکل اینورتر در سیستم برق خورشیدی

کمبود توان خروجی از اینورتر ممکن است ناشی از سوختن فیوز یا مدار شکن معیوب یا سیم قطع شده ، مشکل در اتصال سیم ها و یا قطع هر کدام از اتصالات داخلی اینورتر باشد ( زیادی و کمی جریان یا ولتاژ). ممکن است بار متصل به اینورتر جریان بسیار زیادی را طلب نماید. بار را کم کنید و یا از اینورتر دیگری با قابلیت خروجی بیشتر استفاده کنید. در حالیکه برق را قطع کرده اید و قبل از شروع به کار مجدد اینور تر ، مشکلات مربوط به زمین سیستم را یافته و بر طرف کنید.

اینورتر ولتاژ و فرکانس برق شهری را حس می نماید. و به طور معمول برق AC را با همان فرکانس و ولتاژ تولید می نماید. جریان خروجی AC که از اینورتر خارج می شود با میزان اشعه ای که روی آرایه های خورشیدی می تابد تعمیر می کند. کم و زیاد شدن ولتاژ برق شهری که توسط قطع کننده های داخلی اینورتر حس می شود باعث خاموش شدن اینورتر می شود.در این صورت با اداره برق برای رفع مشکل تماس بگیرید. مشکلات اینورتر همچنین ممکن است به دلیل خرابی قسمتی از اینورتر باشد که آرایه های خورشیدی به آن متصل است و موجب قطعی داخلی اینورتر گردد.

مشکل آرایه های خورشیدی

قبل از رفتن روی پشت بام ولتاژ ورودی اینورتر و میزان جریان خروجی از آرایه خورشیدی را چک و یادداشت نمایید. اگر آرایه برق DC تولید نمی کند ، تمام کلید ها، فیوز ها و مدار شکن ها را چک کنید. فیوز های سوخته را تعویض کنید و کلید ها و مدار شکن ها را به حالت اولیه باز گردانید. ممکن است جریان ناگهانی کاذبی از مدار گذشته باشد که باعث قطع شدن و یا سوختن وسائل حفاظتی مدار شده باشد. سیمهای قطع شده و اتصالات کثیف وشل را در اینورتر بررسی نمایید.تمامی سیمهای معیوب را تعویض و اتصالات را تمیز و محکم نمایید. و به صفحات برای یافتن عیبهای ظاهری ماژول ها و سیم ها نگاه کنید. در صورت نیاز تمامی سیمهای معیوب را تعویض یا تعمیر کنید. داشتن یک جعبه ترکیب فیوزدار مناسب از اتلاف وقت هنگام چک کردن هر ماژول و زیر آرایه ها جلوگیری می کند. فیوز ها را جدا کنید و سپس ولتاژ مدار باز و جریان هر رشته از پنل ها را چک کنید. اگر ولتاژ خروجی کم باشد ممکن است نشان دهنده ی این باشد که برخی ماژول ها معیوب و یا قطع شده اند. که در این صورت بایستی انها را تعویض نمود. ممکن است دیوارهای بلوک شده و یا دیوارهای بای پس شده در ماژول ها احتیاج به تعویض داشته باشند. ولتاژ پایین ضمنا ممکن است به دلیل اشتباه در اتصال سیم هایی که ماژول ها را به جعبه تقسیم یا جعبه فیوز و یا اینورتر متصل می کنند بوده باشد.همچنین ممکن است سیم کشی بسیار بلند باشد یا سایز سیم ها برای جریان خروجی مدار کوچک باشد. سازگار کردن اندازه سیم با میزان جریان این مشکل را برطرف می سازد.

یو پی اس

میزان کم جریان خروجی می تواند به دلیل : هوای ابری، دیوار های بای پس شده ،ماژول خراب ، قطعی یا شل شدن یک یا چند اتصال موازی درون رشته ها باشدبوده باشد. در این صورت پنل معیوب یا دارای اشکال در اتصالات موازی داخلی را تعویض نمایید. دیود های معیوب را را تعویض کنید و تمامی اتصالات را تمیز و محکم نمایید. ممکن است برخی صفحات زیر سایه قرار گرفته باشند و باعث پیش جریان خروجی شوند. آنها را از زیر سایه خارج کنید تا حداکثر جریان را تولید کنند. پنل های کثیف نیز می توانند باعث کاسته شدن جریان خروجی شوند، برای بازیابی حداکثر جریان خروجی آنها را بشویید.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.